Izjava o privatnosti

Webnode shvaća da njegovi klijenti, posjetitelji, korisnici i ostali koji koriste www.webnode.com ili druge web stranice kod nas ("Webnode AG") u vlasništvu i / ili koje upravljamo, cijeni svoju privatnost. Ovaj dokument (Izjava o privatnosti) sadrži važne informacije o korištenju i objavljivanju korisničkih podataka prikupljenih putem web stranice Webnode.

Izjava o privatnosti osobnih podataka dio je Uvjeta korištenja Webnode (Odredbe i uvjeti korištenja) i spada u pravilima opisanim u ovim uvjetima.

Napominjemo da svaka datoteka, slika, videa ili bilo koji drugi sadržaj koji korisnici stavi na stranicu Webnode postaje objavljen sadržaj i ne smatra se kao "osobni podadatak" i stoga ne podliježe zaštiti osobnih podataka.

Upozorenje: U slučaju bilo kakvih razlika između engleske i hrvatske vrezije Izjave o privatnosti, bitna je i ta odlučuje – engleska verzija koja je dostupna na www.webnode.com.

Koje informacije Webnode skuplja?

Nakon registracije, kupnje proizvoda ili usluge, i svaki put kada posjetite web stranicu Webnode ili vaš račun, prikupljamo određene vrste informacija; Oni su opisani u slijedećim odjelima.

Informacije dobivene od korisnika: Informacije korištene za identifikaciju (npr. ime i e-mail adresa) koje pružili Webnode AG nakon registracije Webnode.com ili sudjelovanjem u raznim aktivnostima na internetskoj stranici Webnode, kao što je umetanje slike i opisa, video snimanje ili rasprava u našim forumima.

Funkcija kolačića (cookies): Kada posjetite web-stranicu Webnode možemo vama na računalo poslati jednu ili više datoteka pod nazivom kolačići - to je mala tekstualna datoteka koja sadrži niz alfanumeričkih znakova koji jedinstveno identificira Vašu tražilicu. Koristimo dvije vrste kolačića, stalnih i jednokratnih. Trajni kolačići ostaje na tvrdom disku nakon što zatvorite preglednik. Stalni kolačići mogu se koristiti za naknadne posjete stranica Webnode. Stalni kolačići mogu biti uklonjeni (prema uoputima u Pomoći preglednika). Jednokratni kolačići datoteke su privremeni i brišu se kada zatvorite svoj preglednik. Možete podesiti vaš preglednik tako da prihvaća sve kolačiće ili da zatraži vaš pristanak prije pohrane kolačića. Neke funkcije Webnode stranica ipak ne može u potpunosti funkcionirati ako funkcija "prihvaćati kolačiće" je onemogućena.

Zapisničke datoteke: Vaš preglednik će automatski javljati na server Webnode neke informacije svaki put kada pregledate web stranicu. Nakon registracije na Webnode ili pregledavanje web stranica Webnode, naši serverovi automatski bilježe određene informacije da je vaš web preglednik šalje svaki put kada posjetite web stranicu. Ovi zapisi servera (tzv. „log datoteke“) mogu sadržavati podatke kao što su: Vaš zahtjev, IP adresa, tip preglednika, jezik preglednika, odnosi / izlazne stranice i URL-ova, tip platforme, broj klikova, nazive domena, odredišne stranice , broj stranica pregledanih i redoslijed tih stranica, količina vremena provedenog na određenim stranicama, datum i vrijeme zahtjeva i jedan ili više kolačića koji mogu jedinstveno identificirati vaš preglednik.

Kako koristimo ove podatke

Ako nam date svoje osobne podatke putem web stranice Webnode, koristimo vaše osobne podatke za rad, održavanje i pružanje funkcija i usluga Webnode stranice.

Svi osobni podaci ili sadržaj koji ste dobrovoljno objavili putem interneta (u forumima, u porukama ili blog kao dio svoje javne stranice ili profila, itd) bit će javno dostupni i mogu se prikupljati i koristiti drugima. Sve slike, opisi, video ili drugi sadržaj koji pošaljete na Webnode, mogu biti proslijeđeni putem interneta i drugih medijskih kanala i mogu biti dostupni javnosti.

Koristimo vašu e-mail adresu za ne-marketing ili administrativne svrhe (npr. Obavijest o većim promjenama Webnode web stranice ili za korisničke usluge). Koristimo vaše osobne podatke i neke neosobne informacije da identifikaciju (npr. anonimne informacije o korištenju stranica, kolačiće, IP adrese, tip preglednika, podatke o klikovima, itd.) poboljšamo kvalitet i funkcionalnost Webnode stranicama i stvorimo nove prijedloge, ponude, funkcije i usluge; U tu svrhu pohranimo, pratimo i analiziramo ponašanje korisnika, trendove i postavke.

Koristimo kolačiće i log datoteke za: (a) zadržavanje informacija, tako da je nećete morati ponovno upisivati prilikom posjete Webnode; (b) pružanje prilagođenog sadržaja i informacija; (c) praćenje naših marketinških kampanja; (d) praćenje skupnih podataka kao je npr. promet i ukupni broj posjetitelja, (e) praćenje vaših postova, prijava i kupona za popust, događaja i igara; (f) dijagnostika i popravak tehničkih problema prijavljenih od strane naših korisnika ili programera koji su povezani s IP adresama koje kontroliraju određene web tvrtke ili pružatelji usluga za povezivanje i (g) za pristup vašim podacima nakon registracije.

Kad Webnode objavljuje podatke

Pružamo osobne podatke i neosobnu identifikaciju našim podružnicima u svrhu obrade takvih informacija u naše ime. Tražimo da se treća stranka slaže sa obradom takvih podatka u skladu s našim pravilima o privatnosti i ulažemo veliki napor da informacije koje dobijemo koristimo s odgovarajućom razinom privatnosti i sigurnosti.

Možemo objaviti vaše osobne podatke i / ili informacije koje nisu osobne, ako je potrebno učiniti po zakonu ili u dobroj vjeri da je takva radnja neophodna (npr.zaštita Autorskog prava EU), ili kao odgovor na sudski nalog , sudski poziv ili nalog za pretres.

Dijeljenje informacije može biti potrebne za istraživanje, prevenciju i ostale korake koje su u odnosu sa sumnjivim osobama ili nezakonitima aktivnostima npr. mogućih prijevara, situacija koje uključuju potencijalne prijetnje fizičkoj sigurnosti neke osobe ili kršenju odredbi i uvjeta korištenja Webnode; ili u drugim slučajevima, kao što je dopušteno zakonom

Webnode zadržava pravo otkrivanja osobnih podatka i / ili ne-osobnih podatka za identifikaciju koji Webnode smatra da su o dobroj vjeri potrebni u slučaju osiguravanja usklađenosti s Uvjetima, u slučaju zaštite od neposrednog kršenja Uvjeta ili zakona, u slučaju istraživanja mogućih zahtjeva, u pritužba ili tvrdnja trećih osoba u slučaju optužbe,třeba li pomoć policiji i vladinim agencijama da bi se zaštitila sigurnost ili integritet naših web stranica i servisa, prava, imovina ili osobna sigurnost Webnode, naši zaposlenika, naših korisnika, ili drugih.

Vaše postavke

Možete, naravno, odbiti da ispunite osobne podatke za identifikaciju kroz Webnode usluga, u ovom slučaju, Webnode možda neće imati mogućnosti pružiti određene usluge. Možete ažurirati ili ispraviti svoje osobne podatke na profilu i postaviti svoj kontaktni e-mail bilo kada posjetite svoj račun na stranicu. Molimo, primite na znanje da neke od datoteka koje korisnici pohrane na stranice Webnode ne može biti uklonjene i podliježu našim Uvjetima i odredbama.

Naparvimo sve korake da osiguramo Vašu privatnost i sigurnost (npr. Tražit ćemo jedinstvenu lozinku) da biste potvrdili svoj identitet prije nego što omogućimo pristup u vaš profil ili napravitmo prilagodbe vaših stranica. Vi ste odgovorni u svim vremenima za održavanje povjerljivosti svoje jedinstvene lozinke i informacija o računu.

Naše opredjeljenje za sigurnost i zaštitu podatka

Webnode troši komercialno adekvatnu mjeru (fizičku, menadžersku i techničku) za održavanje integriteta podataka i sigurnost vaših osobnih podataka. Nažalost Webnode ne može osigurati ili jamčiti sigurnost svih informacija koje nam prenosite te to radite na vlastiti rizik. Nakon što smo dobili informaciju koje ste poslali, Webnode će uložiti komercijalno adekvatan napor kako bi se zaštítila sigurnost naših sustava. Međutim, zapamtite, molim vas, da to ne jamči da podaci neće biti dostupni, objavljeni, promijenjeni ili izgubljeni zbog prekida bilo kojeg od naših fizičkih, tehničkih ili menadžerskih zaštita.

Izmjene i dopune Izjave o privatnosti

Ova pravila o privatnosti može se povremeno preispitati i to će se odraziti na datumu "posljednje promjene", koji se nalazi u nastavku. Posjetite više puta ovu stranicu ako želite biti informirani o promjenama. Općenito, koristimo vaše osobne podatke samo kako je opisano u Pravilima o privatnosti važećim u trenutku kada smo primili osobne podatke koje ste nama dali. Nastavkom korištenja web stranice Webnode obvezujete se na ovim Pravilima o privatnosti i svih budućih izmjena.

Feedback

Molimo kontaktirajte Webnode sa bilo kakvih pitanja ili komentarima u vezi s ovim Pravilima o privatnosti ili Webnode, i to na e-mail adresihttps://www.webnode.hr/data-processing-contract/